Escala romana. Es pot instal·lar als extrems o als laterals.
Fons de formigó armat de 10 cm de gruix.
Panells laterals d’ 1,10 metres de profunditat.
Panells laterals d’ 1,50 metres de profunditat.
Puntal. Conjunt d’angles fixats als panells i a terra que asseguren una perfecte alineació.
Cèrcol central de formigó armat en els panells d’1,50 metres de profunditat.
Cèrcol superior
de formigó armat de 15 cm de gruix per a la col·locació de la pedra de coronació.

Per a la construcció d’una piscina SENSACIONAL calen els millors materials, anys d’experiència, imaginació i els millors complements.

A Acer Graf tenim els millors materials com l’acer amb revestiment GALFAN, el revestiment d’última generació descobert després d’intenses recerques  per part de Galfan Technology Center, inc. (GTD), ubicat a la universitat de Pittsburg, Pennsylvania, USA, i com els materials reciclats en que fabriquem la nova generació de pedres de coronació que aporten el 72% dels materials procedents del reciclatge de la construcció.

Gaudim de milers de piscines instal·lades ens donen l’experiència necessària per saber què és el que mes s’adequa al teu projecte i terreny.

Imaginació per saber personalitzar el model, forma i situació de la piscina dins el teu jardí, terrassa, àtic, etc.

I els millors complements com; tractaments d’aigua per electròlisi salina, reguladors de pH, bombes de calor, cobertes telescòpiques d’alumini i policarbonat, cobertes de persiana flotant, robots de netejafons, vàlvules automàtiques per netejar el filtre, netejafons integrats al fons, balneoteràpia a les escales, nedadors a contra corrent, etc.

cataleg

 

Acer Graf Pool Line, Manufactures de Polièster GRAU-FARRÉS, S.L. Fabricació de piscines i accessoris. Fabricación de piscinas y accesorios. Fabrication de piscines et accessoire. Manufacture of swimmingpools and accessories. Avís legal